GRATIS LEKTION FRÅN SOCIAL MEDIA ACADEMY: "Så definierar du målgruppen genom personas"

ALEXANDRA BYLUND

Jag är Sociala medier-coach och driver ett dussintal webbutbildningar och crash courses och har utbildat över 2,000 social media managers, kommunikatörer, egenföretagare och andra som har velat bli bra på sociala medier.

WEBBUTBILDNINGAR

Social Media Academy ™

Social Media Academy ™ är vår omfattande signaturutbildning. Det här är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli Diplomerad Social Media Manager eller för dig som vill bli bra på företagets sociala medier.

LÄS MER HÄR!

Social Media Academy CREATIVE ™

Det här är en webbutbildning för dig som redan kan sociala medier och som vill fokusera på själva innehållet. Den hjälper dig att bli mer kreativ, skapa bättre content och få mer tid över. Och när du är klar har du möjlighet att diplomera dig till Content Manager!

LÄS MER HÄR!

Social Media FRILANS Academy

Social Media FRILANS Academy ™ är en webbutbildning för dig som kan sociala medier och som vill komma igång och frilansa och hjälpa företag med deras sociala medier. Efter slutförd kurs har du möjlighet att bli certifierad sociala medier-konsult.

LÄS MER HÄR!

VÄLKOMMEN TILL MASTERCLASS: MONEY MADE EASY

Registrera dig till en alldeles gratis masterclass där du får lära dig hemligheterna som tar dig till ett liv du knappt vågat drömma om. I masterclassen Money made easy lär jag dig just de metoderna. Det är en stärkande och frigörande masterclass under två dagar där du får släppa gamla “sanningar” om dig själv som inte gör något gott och förstå hur du bygger nya som hjälper dig. De här timmarna kan verkligen bli starten på ett liv där du känner dig fri och ekonomiskt trygg! 

JAG VILL ANMÄLA MIG!

Podcast Production Academy™

Podcast Production Academy ™ är vår omfattande podcastutbildning där du lär dig att planera, producera, klippa och distribuera en podcast. Du lär dig att klippa och redigera i gratisprogrammet Audacity och kan välja om du vill köpa utrustning eller använda din telefon.

LÄS MER HÄR!

Ads Manager Academy ™

Det här är en webbutbildning för dig som vill bli riktigt bra på — samt få dokumenterad kunskap kring — annonsering på Facebook & Instagram via Ads Manager. Du får lära dig både att lägga upp en smart annonserings-strategi och att navigera runt i Ads Manager.

LÄS MER HÄR!

Instagram Academy ™

Det här är en webbutbildning för dig för dig som vill jobba professionellt med Instagram och som vill lära dig allt du behöver för att få långsiktiga och hållbara resultat. Du behöver inte ha några förkunskaper, men det är bra om du har använt Instagram tidigare.

LÄS MER HÄR!

Social Media  Academy ™

Social Media Academy ™ är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli Diplomerad Social media manager. Den passar lika bra för dig som är anställd på ett företag som för dig som är egenföretagare eller vill börja jobba med sociala medier för ett varumärke. Utbildningen är upplagd så att den passar att göra vid sidan om en annan heltidssyssla och anpassad till både nybörjare och de som är kunniga inom sociala medier.

LÄS MER OM SOCIAL MEDIA ACADEMY!

UGC-skolan ™

UGC-skolan är Sveriges första helomfattande webbutbildning där du blir certifierad UGC-kreatör och bygger upp din portfolio. I UGC-skolan får du både lära dig att planera och skapa UGC-videos och att sköta affären omkring det så att du kan börja tjäna pengar.

LÄS MER HÄR!

TikTok-kurs för varumärken

Det här är en kortare crashcourse för dig som vill komma igång med TikTok för ett varumärke. Här får du inspiration kring själva innehållet så att du känner dig trygg i vad du ska lägga upp samt att du får lära dig hur du navigerar i appen för att publicera videos.

LÄS MER HÄR!

Kom igång med Reels

Det här är en kortare crashcourse för dig som vill lära dig hur du skapar engagerande Reels på Instagram som passar varumärket. Du får både lära dig om vilken typ av content du kan lägga upp och hur du går tillväga i appen för att publicera videos.

LÄS MER HÄR!

Välkommen till UGC-skolan

Det här är en helfomfattande webbutbildning för dig som vill bli certifierad UGC-kreatör och bygga upp din portfolio samt lära dig affären runtomkring. Just nu söker företag UGC-kreatörer i alla åldrar och det spelar ingen roll om du har sociala medier sen tidigare eller om du är helt och hållet nybörjare.

LÄS MER HÄR!

YOUTUBE

Social media manager TV

Besök gärna Alexandras Youtube-kanal där det publiceras en video varje vecka. Givetvis handlar det om sociala medier och kommunikation.

TA MIG TILL YOUTUBE!

BÖCKER

BOK:

"Så lyckas du i sociala medier"

Det här är en helomfattande bok som riktar sig till dig som jobbar — eller vill jobba — med sociala medier. Läs den från början till slut, använd den som ett uppslagsverk eller plocka fram den för en boost när du behöver inspiration. Den här boken används som kurslitteratur hos bland annat IHM Business school och Kalix Folkhögskola.

JAG VILL KÖPA BOKEN!

BOK:

"Planera dina sociala medier"

I den här boken lär Alexandra dig att planera och att jobba smart i sociala medier samtidigt som boken också är en contentkalender. Den här boken fungerar utmärkt som ett komplement till "Så lyckas du i sociala medier". Du lär dig att planera smart enligt Social Media Academy-modellen. Den fungerar också utmärkt som ensam bok.

JAG VILL KÖPA BOKEN!

PODDAR

PODCAST

"Sociala medier och Kommunikationspodden"

Det här är en podd för dig som vill fördjupa dig inom sociala medier och kommunikation. Nya avsnitt varje tisdag och du kan lyssna i din podcast-app eller på Spotify!

LYSSNA HÄR!

PODCAST

"UGC-skolan"

Det här är podden för dig som är intresserad av UGC. Här pratar Maria och Alexandra, grundarna av UGC-skolan, om prissättning, avtal, hur man får uppdrag, verktyg, UGC-skapande med mera...

LYSSNA HÄR!

UTRUSTNING

Min utrustning

Det är många som undrar vad jag använder för utrustning när jag spelar in videos och poddar, kör livesändningar och så vidare, så därför har jag samlat den utrustning jag använder här.

SE MIN UTRUSTNING!