TIKTOK-KURS FÖR VARUMÄRKEN

DEN ULTIMATA KOM IGÅNG-GUIDEN

med Alexandra Bylund

 

JAG VILL GÅ KURSEN!

Vill du lära dig hur ska jobba med TikTok för ditt varumärke?

 

 

Det här är en kurs för dig som vill börja använda Tiktok för ett varumärke och som behöver inspiration, tips och dessutom få vägledning kring hur du gör rent praktiskt.

JAG VILL GÅ KURSEN!

Det här är en webbkurs för dig som...

... vill komma igång med TikTok 

... skapa bättre content

... bli mer konsekvent med vad du postar

... inte riktigt vet vad du ska posta

... minska stressen som kan uppstå när du ständigt behöver vara kreativ

... använda hjärnan på ett mer effektivt sätt när du arbetar

... jobba utifrån en modell och fokusera på det som du tycker är roligt — skapa content

JAG VILL GÅ KURSEN!

JAG HETER ALEXANDRA.

Det är jag som har skapat den här utbildningen och som är din utbildningsledare. Jag har jobbat med sociala medier i många år, faktiskt sen innan Facebook fanns, och har hittat den perfekta modellen — Social Media Academy-modellen — för att vara så effektiv och samtidigt hålla en så hög kvalitet som möjligt i sociala medier. 

Förutom att jag är entreprenör och sociala medier-expert så är jag en person som älskar att inspirera andra och som drivs av att dela med mig av min kompetens.

Hoppas att du ska trivas här!

"Ja hon är så bra!! Det känns som att man nästan sitter i ett klassrum". På varenda live så "ser" hon personerna som tittar/ lyssnar/ ställer frågor. Bryr sig om.  T ex. om jag ställer en fråga på en livesändning så känns det nästan som att jag och hon har en konversation irl..."

 
 

"Alexandra Bylunds två utbildningar är de BÄSTA utbildningar jag nånsin har gått." Att jag känner så beror dels på att jag dels tyckte de var enkla att förstå, väldigt pedagogiskt upplägg samt innehåll och förklaringar från verkligheten. Sen att de gett mig ett helt nytt yrke är ju bara gåshud!"

 
Maria Lennberth
JAG VILL GÅ KURSEN!