PODCAST PRODUCTION

JA, SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN!

FÖR DIG SOM VILL STÄRKA DITT VARUMÄRKE MED EN PODCAST!

 

Vill du bygga relationer med dina kunder eller följare genom ett starkt medium?

Vill du lära dig hur du får bästa ljudkvalitet på din inspelning?

Vill du lära dig hur man klipper en podcast?

Vill du lära dig hur du ska distribuera din podcast?

Vill du producera en podcast?

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas! Det spelar ingen roll om du är tekniskt kunnig eller inte — den här utbildningen är för alla! Du behöver inga förkunskaper och du behöver inte vara tekniskt lagd!

SÄTT UPP DIG PÅ LISTAN!

DET HÄR KOMMER DU LÄRA DIG

 Planering av din podcastproduktion

Varumärkesbyggande och storytelling

Vilka mikrofoner du kan använda och för- och nackdelar med dem

Hur du skapar en "hemma-studio"

Inspelningstekniker

Podcast-klippning och redigering

Distribuering av din podcast

... det vill säga ALLT du behöver för att skapa en podcast!

 

INNEHÅLL I PODCAST PRODUCTION

Utbildningen består av fyra moduler där du steg för steg får lära dig hur du producerar en podcast och bygger ditt varumärke

MODUL 1

BAKGRUND PODCAST 

Här får du veta mer om vad podcast är och vad det handlar om, samt varför podcast är ett tacksamt medium. I den här modulen pratar vi om grunderna kring podcast, hur du kan stärka ditt varumärke och hur du gör när du ska planera din podcast.

MODUL 2

PRODUCERING

Vilken mikrofon ska du välja? Hur gör ni om ni är mer än en som poddar? I den här modulen pratar vi om vilka olika alternativ som finns samt hur du gör när du använder mikrofonerna. Du får också se exempel på hur du inte ska göra!

MODUL 3

KLIPPNING

I den här modulen går vi igenom hur klipp-programmet Audacity fungerar. Allt från installation av programmet till vilka verktyg som är bra att ha koll på samt vilka effekter som vanligen används för att förbättra ljudet på inspelningen. 

MODUL 4

DISTRIBUERING

Nu har du en färdigklippt podcast men vad gör det för nytta om ingen hittar den? Ingen! Därför pratar vi i denna modul om hur du kan distribuera till de platser där människor lyssnar på poddar. Vi pratar också om hur  du kan sprida din podcast på olika sätt!

DESSUTOM INGÅR DET HÄR:

#1 FACEBOOK VIP-GRUPP

 

Du som är med i Podcast Production är inbjuden till VIP-gruppen på Facebook där du kan nätverka med dina kurskamrater och där jag kommer att finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag kommer dessutom att sända live lite då och då — för att du ska få så mycket handledning som möjligt, och så att du kan ställa eventuella frågor. 

JA TACK, JAG VILL SÄTTA UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN!

#2 PERSONLIG HANDLEDNING

 

Du som köper Podcast Production och betalar allt på en gång, med kort, får personlig handledning av mig. Mitt mål är att du ska komma härifrån och vara en riktig stjärna på sociala medier, och jag ska göra allt jag bara kan för att hjälpa dig att lyckas. Du når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN, TACK!

SÄKRA DIN PLATS NU!

Vill du gå utbildningen?

JA TACK, SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.