VANLIGA FRÅGOR FÖR DIG SOM GÅR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Social Media Academy kostar 12 690 :- + moms och du kan välja mellan att betala allt med kort (då ingår Diplomering och coaching) eller via faktura (då tillkommer 200:- i fakturaavgift). Du kan också välja att dela upp betalningen via Klarna. 

Vi har intagningen öppen några gånger per år. Om du vill vara säker på att få reda på när det är, sätt upp dig på vår väntelista här. 

Så fort du har registrerat dig och betalt så har du tillgång till allt material och kan påbörja utbildningen.

Du går utbildningen helt och hållet i din egen takt, men vi brukar räkna med att det tar ca. 8 veckor om du har en annan heltidssyssla och alltså går den på deltid. 

Hur många timmar i veckan du behöver lägga är beroende av var du är, kompetensmässigt, samt av var företaget som du använder som case, är i sin utveckling. 

Social Media Academy är en webbutbildning för dig som vill bli Diplomerad Social Media Manager.

Den passar för dig som vill jobba som Social Media Manager eller för dig som vill bli bra på företagets sociala medier.

Summercamp är intensiv-varianten av min populära utbildning Social Media Academy, där du kan bli Diplomerad Social Media Manager på bara en månad.

Att bli diplomerad innebär att du, efter att skickat in ett arbete till oss och efter att vi har kollat och godkänt det, får ett kvitto på din kompetens. Detta kan du sen använda och lägga till på ditt CV och på LinkedIn till exempel.

Du lär dig ALLT du behöver kunna för att sköta ett företags sociala medier så om du inte kunde någonting om det här tidigare, eller hade få kunskaper inom sociala medier så kommer dina chanser till att få jobb definitivt att öka i och med att kompetensen ökar. Sen handlar det förstås även om personkemi, eventuella ledaregenskaper (om du söker jobb som chef) och kanske även annat som inte har med utbildningen att göra. Men JA, eftersom din kompetens ökar (förutsatt att du gör hela utbildningen inklusive alla uppgifter) så ökar även chansen till jobb.

Nej, det behöver du inte! Du går den helt och hållet i egen takt. Om du vill så kan du däremot närvara under mina livesändningar, men det är absolut inget måste för att kunna genomföra utbildningen. Livesändningarna spelas dessutom in och kan även ses i efterhand.

Ja! Utbildningen är upplagd så att du ska kunna klara av den på ca. 6-8 veckor om du har en annan heltidssyssla, och då kan du räkna med att lägga mellan 2-5 timmar i veckan.

Allt material är förinspelat och du kommer att titta på videos och behöver inte läsa dig till någonting. Det är väldigt pedagogiskt upplagt och lätt att ta in samtidigt som den är väldigt matig.

Våra tidigare elever säger att Social Media Academy är konkret på ett helt annat sätt än andra utbildningar, och det är precis det som är tanken. Efter att ha anställt många sociala medier-personer genom åren har jag förstått vad som ofta saknas och implementerat det i utbildningen. Det är en väldigt "hands on" utbildning där du jobbar med ett konkret case under tiden och får bygga upp allting precis som du hade gjort om du hade jobbat som Social Media Manager på ett företag. Så jag skulle vilja summera det med att det är en utbildning som på ett ganska unikt sätt sätter in dig i verkligheten så att du är redo att gå in på ett företag och göra samma sak.

Det kostar 12,690:- + moms

Ja du kan välja att dela upp betalningen genom Klarna och då betalar du från ca. 560:- i månaden, beroende på vilket upplägg du väljer.

Just Summercamp är upplagt så att du blir klar på bara en månad.

Om du vill bli diplomerad så behöver du slutföra utbildningen enligt plan, men du har tillgång till utbildningen i ett helt år och kan alltså gå den under hela detta året. (Då blir du dock inte diplomerad)

Vi har en Facebook-grupp med över 1000 elever i som alla har gått, eller går, Social Media Academy och i den gruppen har vi ett magiskt community där alla hjälper och tipsar varandra. Ibland kör jag dessutom livesändningar (t ex redan på måndag när vi drar igång) där du kan ställa frågor. Och sen kan du alltid få hjälp om sånt som rör utbildningen via mail också. Så ja, du kommer få hjälp om du behöver! 😊

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.