INSTAGRAM ACADEMY

För dig som vill växa på Instagram

JA TACK, JAG VILL SÄTTA UPP MIG PÅ VÄNTELISTA!

FÖR DIG SOM VILL VÄXA PÅ INSTAGRAM!

 

Tycker du att det är svårt att få långsiktiga och hållbara resultat på Instagram?

Vill du lära dig hur du ska jobba anpassat till Instagrams algoritm?

Tycker du att det är frustrerande att du lägger ner mycket tid på Instagram utan att få resultat?

Vill du satsa seriöst på Instagram?

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas! Den här utbildningen passar för dig som är egenföretagare, för dig som jobbar med Instagram på ett företag eller för dig som av någon annan anledning vill växa på ett hållbart och långsiktigt sätt på Instagram. 

SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTA!

DET HÄR KOMMER DU LÄRA DIG

Strategi och planering

Kommunikation — vad är det som engagerar och varför?

Contentskapande — bilder på Instagram

Hashtags

Captions — så här skriver du en bra caption

Mätning och statistik, grunderna — ROI och KPI´er

Annonsering på Instagram, grunderna

Instagrams algoritm — det här är vad som gäller

Instagram Stories

Interaktion och Community management

... det vill säga ALLT du behöver för att växa på Instagram

Utbildningen är till för dig som vill jobba professionellt med Instagram och som vill lära dig allt du behöver för att få långsiktiga och hållbara resultat.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men det är bra om du har använt Instagram tidigare. Utbildningen sker online och du har ständig kontakt, via en privat Facebookgrupp, med mig.

INNEHÅLL INSTAGRAM ACADEMY

Utbildningen består av fyra moduler där du steg för steg får lära dig hur du ska jobba för att växa på ett hållbart och långsiktigt sätt på Instagram.

MODUL 1

KOMMUNIKATIONSTEKNIK 

Här får du lära dig om kommunikationsteknik och content. Hur ska du kommunicera för att lyckas? Och vilket slags innehåll är det som fungerar på Instagram?

I den här modulen får du en introduktion till Instagram samt sätter grunderna för din kommunikation.

MODUL 2

SÅ HÄR GÖR DU, STEG FÖR STEG

I den här modulen kommer du att jobba med ditt eget Instagramkonto. Du kommer att börja med att göra en strategi och sen, steg för steg, skapa och publicera innehåll på Instagram utifrån principer som gör att du har de bästa förutsättningarna för att växa. Du kommer också att lära dig mer om vikten av interaktion och Community Management. 

MODUL 3

INSTAGRAM STORIES

I den här modulen kommer du att lära dig allt om Instagram Stories och hur du kan jobba med den kanalen på bästa sätt för att nå ut och växa. 

MODUL 4

ALGORITMER & ANNONSERING

I den här modulen får du veta allt du behöver kunna om Instagrams algoritm och hur du ska jobba anpassat efter den. Vad är det egentligen som gäller? Du kommer också att få lära dig grunderna i hur du annonserar direkt från appen för att få fler följare.

DESSUTOM INGÅR DET HÄR:

#1 FACEBOOK VIP-GRUPP

 

Du som är med i Instagram Academy är inbjuden till VIP-gruppen på Facebook där du kan nätverka med dina kurskamrater och där jag kommer att finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag kommer dessutom att sända live lite då och då — för att du ska få så mycket handledning som möjligt, och så att du kan ställa eventuella frågor. 

JA TACK, SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTA!

#2 COACHING

 

Du som köper Instagram Academy under något av mina webinar och betalar allt på en gång, med kort, får personlig handledning av mig. Mitt mål är att du ska komma härifrån och vara en riktig stjärna på Instagram samt att du ska ha de rätta verktygen för att växa på ett hållbart och långsiktigt sätt. Jag ska göra allt jag bara kan för att hjälpa dig att lyckas. Du når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

JA TACK, JAG VILL VARA MED!

SÄKRA DIN PLATS NU!

Vill du gå Instagram Academy?

SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTA!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.