INSTAGRAM ACADEMY

BLI DIPLOMERAD INSTAGRAM CONTENT MANAGER!
JA! JAG VILL GÅ INSTAGRAM ACADEMY!

FÖR DIG SOM VILL BLI PROFFS PÅ INSTAGRAM OCH DESSUTOM BLI DIPLOMERAD!

 

Vill du kunna ansvara för Instagram på ett företag eller i en kommun?

Är du egenföretagare och vill växa samt öka försäljningen genom Instagram?

Vill du få ditt varumärke att växa på Instagram?

Tycker du att det är frustrerande att du lägger ner mycket tid på Instagram utan att få resultat?

Vill du satsa seriöst och bli expert på Instagram?

Vill du bli diplomerad Instagram Content Manager?

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas! Den här utbildningen passar för dig som är egenföretagare, för dig som jobbar med Instagram på ett företag eller för dig som av någon annan anledning vill växa på Instagram. 

JA! JAG VILL GÅ INSTAGRAM ACADEMY!

DET HÄR KOMMER DU LÄRA DIG

Strategi och planering

Kommunikation — vad är det som engagerar och varför?

Contentskapande — bilder på Instagram

Hashtags — hur ska man tänka?

Captions — så här skriver du en bra caption

Annonsering på Instagram, grunderna

Instagrams algoritm — det här är vad som gäller

Instagram Stories, Reels, Guider, Live och IGTV

Interaktion och Community management

... det vill säga ALLT du behöver för att få företaget att växa på Instagram

Utbildningen är till för dig som vill jobba professionellt med Instagram och som vill lära dig allt du behöver för att få långsiktiga och hållbara resultat.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men det är bra om du har använt Instagram tidigare. Utbildningen sker online och du har ständig kontakt, via vår privata Facebookgrupp, med utbildningsledaren Alexandra.

INNEHÅLL INSTAGRAM ACADEMY

Utbildningen består av sex moduler där du, steg för steg, får lära dig hur du ska jobba för att växa på ett hållbart och långsiktigt sätt på Instagram.

MODUL 1

INTRODUKTION & KOMMUNIKATIONSTEKNIK

Här får du lära dig om kommunikationsteknik och content. Hur ska du kommunicera för att lyckas? Och vilket slags innehåll är det som fungerar på Instagram?

I den här modulen får du en introduktion till Instagram samt sätter grunderna för din kommunikation.

MODUL 2

STRATEGI

I den här modulen kommer du att jobba med analys och strategi. Du kommer att börja med att göra en strategi och sedan, steg för steg, lära dig hur du ska gå till väga för att kunna skapa innehåll med de bästa förutsättningarna för att växa. Du kommer också att lära dig mer om vikten av interaktion och Community Management.

MODUL 3

PROFIL & FLÖDE

Här är det dags att se över din profil och ditt flöde på Instagram. Hur jobbar du för att effektivisera din profil och ditt flöde på bästa sätt?

MODUL 4

INNEHÅLL, HASHTAGS & COMMUNITY MANAGEMENT

I den här modulen kommer du att lära dig allt om hur du skapar innehåll till ditt Instagram-konto. Allt från hur du jobbar med bild och video – till hur du skriver en bra caption.

MODUL 5

STORIES, IGTV, LIVE, REELS OCH GUIDER

I den här modulen går vi in på djupet när det gäller olika funktionerna som Instagram har att erbjuda och går igenom hur du på bästa sätt kan jobba med dem för att nå ut och växa.

MODUL 6

 ANNONSERING

I den här modulen får du lära dig allt om hur du annonserar på Instagram. Vad är skillnaden mellan att marknadsföra och annonsera? Det får du lära dig i den här modulen! Dessutom får du lära dig grunderna kring vilken statistik du kan analysera på Instagram.

Dessutom...

Du som är med i Instagram Academy är inbjuden till VIP-gruppen "Instagram Academy" på Facebook där du kan nätverka med dina kurskamrater och där jag kommer att finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag kommer dessutom att sända live lite då och då — för att du ska få så mycket handledning som möjligt, och så att du kan ställa eventuella frågor. 

JA! JAG VILL GÅ INSTAGRAM ACADEMY!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.