INSTAGRAM ACADEMY

För dig som vill växa på Instagram

Just nu får du som köper Instagram Academy två fina julbonusar på köpet — bonumodulen "Konsten att ta bra bilder" och bonusmodulen "Så gör du lyckade samarbeten på Instagram".

Erbjudandet gäller bara fram till den 19 december så skynda dig att säkra din plats och dina bonusar! 

JA! JAG VILL KÖPA INSTAGRAM ACADEMY OCH FÅ JULBONUSAR PÅ KÖPET

FÖR DIG SOM VILL VÄXA PÅ INSTAGRAM!

 

Tycker du att det är svårt att få långsiktiga och hållbara resultat på Instagram?

Vill du lära dig hur du ska jobba anpassat till Instagrams algoritm?

Tycker du att det är frustrerande att du lägger ner mycket tid på Instagram utan att få resultat?

Vill du satsa seriöst på Instagram?

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas! Den här utbildningen passar för dig som är egenföretagare, för dig som jobbar med Instagram på ett företag eller för dig som av någon annan anledning vill växa på ett hållbart och långsiktigt sätt på Instagram. 

JAG VILL GÅ INSTAGRAM ACADEMY OCH FÅ JULBONUSAR PÅ KÖPET

DET HÄR KOMMER DU LÄRA DIG

Strategi och planering

Kommunikation — vad är det som engagerar och varför?

Contentskapande — bilder på Instagram

Hashtags

Captions — så här skriver du en bra caption

Mätning och statistik, grunderna — ROI och KPI´er

Annonsering på Instagram, grunderna

Instagrams algoritm — det här är vad som gäller

Instagram Stories

Interaktion och Community management

... det vill säga ALLT du behöver för att växa på Instagram

Utbildningen är till för dig som vill jobba professionellt med Instagram och som vill lära dig allt du behöver för att få långsiktiga och hållbara resultat.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men det är bra om du har använt Instagram tidigare. Utbildningen sker online och du har ständig kontakt, via en privat Facebookgrupp, med mig.

INNEHÅLL INSTAGRAM ACADEMY

Utbildningen består av fyra moduler där du, steg för steg, får lära dig hur du ska jobba för att växa på ett hållbart och långsiktigt sätt på Instagram.

MODUL 1

KOMMUNIKATIONSTEKNIK 

Här får du lära dig om kommunikationsteknik och content. Hur ska du kommunicera för att lyckas? Och vilket slags innehåll är det som fungerar på Instagram?

I den här modulen får du en introduktion till Instagram samt sätter grunderna för din kommunikation.

MODUL 2

SÅ HÄR GÖR DU, STEG FÖR STEG

I den här modulen kommer du att jobba med ditt eget Instagramkonto. Du kommer att börja med att göra en strategi och sen, steg för steg, skapa och publicera innehåll på Instagram utifrån principer som gör att du har de bästa förutsättningarna för att växa. Du kommer också att lära dig mer om vikten av interaktion och Community Management. 

MODUL 3

INSTAGRAM STORIES

I den här modulen kommer du att lära dig allt om Instagram Stories och hur du kan jobba med den kanalen på bästa sätt för att nå ut och växa. 

MODUL 4

ALGORITMER & ANNONSERING

I den här modulen får du veta allt du behöver kunna om Instagrams algoritm och hur du ska jobba anpassat efter den. Vad är det egentligen som gäller? Du kommer också att få lära dig grunderna i hur du annonserar direkt från appen för att få fler följare.

DESSUTOM INGÅR DET HÄR:

FACEBOOK VIP-GRUPP

 

Du som är med i Instagram Academy är inbjuden till VIP-gruppen på Facebook där du kan nätverka med dina kurskamrater och där jag kommer att finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag kommer dessutom att sända live lite då och då — för att du ska få så mycket handledning som möjligt, och så att du kan ställa eventuella frågor. 

JAG VILL GÅ UTBILDNINGEN OCH FÅ ALLA BONUSAR

JULBONUS #1: Personlig Coaching

 

Du som köper Instagram Academy under något av mina webinar och betalar allt på en gång, med kort, får personlig handledning av mig. Mitt mål är att du ska komma härifrån och vara en riktig stjärna på Instagram samt att du ska ha de rätta verktygen för att växa på ett hållbart och långsiktigt sätt. Jag ska göra allt jag bara kan för att hjälpa dig att lyckas. Du når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

JA TACK, JAG VILL VARA MED!

JULBONUS #2: 

Så gör du lyckade samarbeten

Det här erbjudandet gäller om du köper Instagram Academy under webinaret.

Vet du hur du ska jobba med Influencer marketing? Hur du gör lyckade samarbeten? Eller vad det bör kosta? 

Som Webinar-Bonus kommer jag ge dig en extra modul där du får lära dig allt du behöver kunna för att göra lyckade samarbeten!

JA TACK, GE MIG MIN JULBONUS!

JULBONUS #3: Konsten att ta bra bilder!  

 

Känner du ibland att inspirationen tryter och att du inte vet vilken typ av bilder du ska fota till Instagram? Vill du lära dig mer om hur du kan ta bra bilder? 

I den här modulen hjälper jag dig med att hitta inspirationen, samt lär dig hur du ska tänka kring ljussättning och komposition. Dessutom så kommer du att få fördjupa dig lite i porträttfotografering, mingelfotografering och matfotografering!

JA TACK, GE MIG MIN JULBONUS!

SÄKRA DIN PLATS NU!

Instagram Academy har registreringen öppen mellan den 5 december till den 13 december. 

JAG VILL REGISTRERA MIG NU!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.