SOCIAL MEDIA BUSINESS ACADEMY

BONUS: CERTIFIERING DÄR 30 MINUTERS EXKLUSIV PITCH-COACHING INGÅR OM DU BETALAR HELA BELOPPET DIREKT!

 

JA TACK, JAG VILL REGISTRERA MIG!

FÖR DIG SOM VILL LYCKAS SOM FRILANSANDE SOCIALA MEDIER-KONSULT!

 

Drömmer du om att driva din egen frilans-business men är osäker på var du ska börja?

Tycker du att det är svårt att hitta kunder och sälja in?

Känner du att det är svårt att komma igång utan erfarenhet och meriter?

Behöver du få hjälp med hur mycket du ska ta betalt och hur du ska räkna timmar?

Är du redan igång med din business men tycker att det är svårt att få in tillräckligt med uppdrag?

Tycker du att det är svårt att veta hur du ska lägga upp arbetet med dina kunder?

Är du osäker på hur du ska pitcha dig själv till kunderna?

Tycker du att det verkar läskigt att hoppa av ekorr-hjulet men går ändå med en stark känsla av att du vill testa?

Drömmer du om att kunna jobba när du vill, varifrån som helst i världen?

 

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas!

JA TACK, JAG VILL REGISTRERA MIG!

DU KOMMER LÄRA DIG ALLT DU BEHÖVER!

Du kommer lära dig...

... att hitta kunder och sälja in

... hur du ska paketera ditt budskap och dina tjänster

... vad och hur du ska ta betalt

... hur du jobbar med kunderna på bästa och mest effektiva sätt

... hur du säljer in dig själv oavsett tidigare erfarenhet

... hur du tar för dig i en bransch med hård konkurrens

... hur du kommer igång och får in uppdrag

... hur du jobbar med social selling för att marknadsföra företaget 

VEM PASSAR DEN HÄR UTBILDNINGEN FÖR?

Den här utbildningen passar för dig som vill starta din egen business och därigenom hjälpa kunder med deras sociala medier. Den passar både för dig som är i startgroparna och inte har kommit igång ännu och för dig som redan har din egen business men som kanske saknar viss kompetens eller struktur. Och givetvis för dig som behöver lite inspiration, push och pepp — kanske när det kommer till säljdelen till exempel. 

UTBILDNINGENS UPPLÄGG:

Modul 1 — Intro & konsultrollen

Här får du reda på vad du kan förvänta dig att uppnå genom att gå utbildningen samt vad som förväntas av dig. Du får dessutom koll på vad det egentligen innebär att jobba som frilansande sociala medier-konsult.

Modul 2 — Inventering och strategi

Här får du göra en inventering och strategi för att bygga den business som DU vill bygga utifrån hur du vill leva ditt liv. Tanken är att du här ska göra medvetna val så att ditt företagande blir hållbart.

Modul 3 — Paketering av tjänster

I den här modulen lär du dig vilken typ av tjänster du kan sälja in samt hur du kan paketera dem. Tanken är att du ska veta hur du ska jobba och vilken typ av tjänster du ska erbjuda när du har gjort den här modulen.

Modul 4 — Prissättning av dina tjänster

Vad ska du ta betalt egentligen? Hur ska du ta betalt? Och hur räknar du timmar? Det här är sånt som det inte finns ett rakt svar på men när du har gjort klart den här modulen är du helt trygg i vad och hur du ska ta betalt.

Modul 5 — Sälj in dig själv och dina tjänster

Du får lära dig hur du kan jobba för att hitta kunder, hur du gör research, vad du kan skriva i mailet eller säga i telefonsamtalet samt hur du följer upp med säljmöte och faktiskt säljer. Du får också lära dig att göra en offert.

Modul 6 — Leverans & betalning och fakturering

Här får du lära dig hur du kan lägga upp arbetet med kunderna. Du får göra en plan för att komma igång, samt för själva genomförandet. Du får också lära dig hur du gör vid fakturering och betalning.

Modul 7 — Marknadsföring i sociala medier

I den här bonusmodulen får du lära dig hur du kan jobba i dina egna sociala medier för att nå ut och marknadsföra dig själv. Du får göra en strategi och en innehållsplanering med målet att få en del av dina kunder via sociala medier.

DESSUTOM INGÅR DET HÄR:

CERTIFIERING: 

EXKLUSIV PITCH-COACHING & FEEDBACK

En av förutsättningarna för att du ska lyckas med din frilans-business är att du kan sälja in dig själv och dina tjänster. Om du registrerar dig till Social Media Business Academy och betalar allt på en gång, med kort, så ingår certifiering där en 30 minuter lång pitchcoaching — där du pitchar in dig till oss och får feedback på det — ingår. Detta för att säkerställa att du har en bra säljpitch och därmed kan få in kunder.

JA, JAG VILL GÅ UTBILDNINGEN!

PERSONLIG HANDLEDNING

 

Du som är med i Social Media Business Academy får personlig handledning av mig. Mitt mål är att du ska komma härifrån och vara en riktig stjärna på att driva eget som sociala medier-konsult, och jag ska göra allt jag bara kan för att hjälpa dig att lyckas. Du når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

JA TACK, JAG VILL GÅ UTBILDNINGEN!

FACEBOOK VIP-GRUPP

 

Du som är med i Social Media Academy är inbjuden till VIP-gruppen på Facebook där du kan nätverka med dina kurskamrater och där jag kommer att finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag kommer dessutom att sända live lite då och då — för att du ska få så mycket handledning som möjligt, och så att du kan ställa eventuella frågor. 

JA TACK, JAG VILL MED!

SÄKRA DIN PLATS NU!

Vill du gå utbildningen?

JAG VILL GÅ UTBILDNINGEN!

Vanliga frågor:

Social Media Business Academy kostar 9,990:- + moms och du kan välja mellan att betala allt med kort (då ingår pitchcoaching) eller via faktura (då tillkommer 200:- i fakturaavgift). Du kan också välja att dela upp betalningen på sex månader. (Då blir totalkostnaden högre, samt att coachingen inte ingår).

Vi har intagningen öppen några gånger per år. Om du vill vara säker på att få reda på när det är, sätt upp dig på vår väntelista här. 

Så fort du har registrerat dig och betalt så har du tillgång till allt material och kan påbörja utbildningen.

Du går utbildningen helt och hållet i din egen takt, men vi brukar räkna med att det tar ca. 6 - 8 veckor om du har en annan heltidssyssla och alltså går den på deltid. 

Hur många timmar i veckan du behöver lägga är beroende av var du är, kompetensmässigt, samt av var företaget som du använder som case, är i sin utveckling. 

Om du betalar allt på en gång — med kort — så ingår certifiering vilket innebär att vi säkerställer att du har den kompetens som krävs för att göra en bra säljpitch. Du kommer att få göra en säljpitch och presentera den för oss under ett 30 minuter långt feedbacksamtal via telefon. Under samtalet kommer du presentera din pitch för oss och därefter får du feedback. När vi har säkerställt att du har en framgångsrik säljpitch blir du certifierad.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.