GRATIS LEKTION FRÅN SOCIAL MEDIA ACADEMY: "Så definierar du målgruppen genom personas"

Välkommen hit!

Jag heter Alexandra Bylund och jag utbildar Social media managers, kommunikatörer och UGC-kreatörer — både online och fysiskt på plats. 

Jag driver webbutbildningarna Social Media Academy ™ och Social Media Academy CREATIVE ™ samt att jag är medgrundare till UGC-skolan™.

Jag har skrivit två böcker, finns på Youtube, har två podcasts och uppdaterar dagligen på Instagram.

VÄLKOMMEN PÅ ETT GRATIS WEBINAR!

Registrera dig till ett alldeles gratis webinar med mig. Du kan välja mellan följande tillfällen:

✏️ Tis 30/1 kl. 10,00
✏️ Tors 1/2 kl. 13,00
✏️ Tors 8/2 kl. 11,30
✏️ Mån 12/2 kl. 10,00

Webinaret tar en timme och du kommer varken synas eller höras men får mer än gärna ställa dina frågor i chatten. Ju fler frågor, desto roligare! 

ANMÄL DIG HÄR!

Social Media Academy ™

Social Media Academy ™ är vår omfattande signaturutbildning. Det här är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli Diplomerad Social Media Manager eller för dig som vill bli bra på företagets sociala medier.

LÄS MER HÄR!

Social Media Academy CREATIVE ™

Det här är en webbutbildning för dig som redan kan sociala medier och som vill fokusera på själva innehållet. Den hjälper dig att bli mer kreativ, skapa bättre content och få mer tid över. Och när du är klar har du möjlighet att diplomera dig till Content Manager!

LÄS MER HÄR!

Social Media FRILANS Academy

Social Media FRILANS Academy ™ är en webbutbildning för dig som kan sociala medier och som vill komma igång och frilansa och hjälpa företag med deras sociala medier. Efter slutförd kurs har du möjlighet att bli certifierad sociala medier-konsult.

LÄS MER HÄR!

Social Media  Academy ™

Social Media Academy ™är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli Diplomerad Social media manager. Den passar lika bra för dig som är anställd på ett företag som för dig som är egenföretagare eller vill börja jobba med sociala medier för ett varumärke. Utbildningen är upplagd så att den passar att göra vid sidan om en annan heltidssyssla och anpassad till både nybörjare och de som är kunniga inom sociala medier.

LÄS MER OM SOCIAL MEDIA ACADEMY!

Social media manager TV

Besök gärna min Youtube-kanal där det publiceras en video varje vecka. Givetvis handlar det om sociala medier och kommunikation.

TA MIG TILL YOUTUBE!

BOK:

"Så lyckas du i sociala medier"

Det här är en helomfattande bok som riktar sig till dig som jobbar — eller vill jobba — med sociala medier. Läs den från början till slut, använd den som ett uppslagsverk eller plocka fram den för en boost när du behöver inspiration. Den här boken används som kurslitteratur hos bland annat IHM Business school och Kalix Folkhögskola.

JAG VILL KÖPA BOKEN!

BOK:

"Planera dina sociala medier"

I den här boken lär jag dig att planera och att jobba smart i sociala medier samtidigt som boken också är en contentkalender. Den här boken fungerar utmärkt som ett komplement till "Så lyckas du i sociala medier". Du lär dig att planera smart enligt Social Media Academy-modellen. Den fungerar också utmärkt som ensam bok.

JAG VILL KÖPA BOKEN!

Läs mer om mina böcker här!

NYHET!

UGC-skolan — för dig som vill bli certifierad UGC-kreatör och bygga upp din portfolio. Just nu söker företag UGC-kreatörer i alla åldrar och det spelar ingen roll om du har sociala medier sen tidigare eller om du är helt och hållet nybörjare.

LÄS MER HÄR!

PODCAST

"Sociala medier och Kommunikationspodden"

Det här är en podd för dig som vill fördjupa dig inom sociala medier och kommunikation. Nya avsnitt varje tisdag och du kan lyssna i din podcast-app eller på Spotify!

LYSSNA HÄR!

PODCAST

"Vad fan håller jag på med?"

Den här podden har jag tillsammans med min vän och kollega Linda. Vi pratar om vår vardag som digitala entreprenörer. Podden kommer ut varje torsdag.

LYSSNA HÄR!

PODCAST

"Empowerment &

Sparkles"

I den här podden delar jag och min kollega Mariamed oss av vår resa mot att jobba mindre och tjäna mer. Allt handlar om att skapa space och att attrahera in rätt saker i livet.

LYSSNA HÄR!