"Så lyckas du med sociala medier" & "Planera dina sociala medier

De här böckerna passar bra för dig som vill lära dig på ett inspirerande sätt om sociala medier. Du får i Så lyckas du i sociala medier lära dig, steg för steg, hur du ska planera, skapa strategi och publicera i sociala medier. I Planera dina sociala medier får du lära dig om Social Media Academy-modellen  och hur du kan planera smart för att lyckas riktigt bra i varumärkets sociala medier. Böckerna är ett bra komplement till utbildningen Social Media Academy, och är även givande att läsa för dig om bara vill lära dig mer om sociala medier.

"Så lyckas du med sociala medier" används som kurslitteratur hos bland annat IHM Business school och Kalix Folkhögskola.

"Så lyckas du i sociala medier"

I den här boken får du lära dig att ta fram, implementera och utvärdera sociala medier-strategier som får dina kanaler att växa. Du får även ta del av konkreta verktyg och knep som jag själv använder i mina (och mina kunders) sociala medier. 

Så lyckas du i sociala medier är en helomfattande bok som både riktar sig till dig som arbetar med sociala medier, och till dig som vill få in en fot i branschen.

Jag vill köpa boken!

"Planera dina sociala medier"

I den här boken får du lära dig att planera dina sociala medier på ett smart och effektivt sätt utifrån min beprövade Social Media Academy-modell. Boken innehåller även en ifyllbar contentkalender som du kan använda i ditt planeringsarbete.

Planera dina sociala medier riktar sig till dig som redan arbetar med sociala medier, antingen som anställd eller som egenföretagare. 

Jag vill köpa boken!

Om författaren

Jag som har skrivit Så lyckas du i sociala medier och Planera dina sociala medier heter Alexandra Bylund, är digital entreprenör och tvåbarnsmamma. Med över tio år i branschen, både som konsult och som egenföretagare, kan man väl säga att jag verkligen brinner för allt som har med sociala medier att göra. 

Till vardags driver jag två webbutbildningar: Social Media Academy och UGC-skolan. Jag håller även regelbundet i föreläsningar om ämnen som digital annonsering, storytelling och sociala medier.  

Du som vill läsa mer av mig kan klicka vidare till min Instagram. Föredrar du att lyssa finns jag både på Youtube och i två poddar. Du hittar länkar till alla dessa kanaler högst upp på den här sidan.