SÄTT UPP MIG PÅ VIP-LISTAN!

Webb, Sociala medier, Hållbart entreprenörskap & Framtid

Välkommen till denna digitala konferens som består av två dagar fulla av inspiration, kompetens och grymma talare. Eventet är helt gratis och allt sker online. Du bokar in dig till varje föreläsning separat och är varmt välkommen!

Sponsrat av:

Social Media Academy 

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill jobba med sociala medier och bli Diplomerad Social Media Manager!

LÄS MER HÄR!

VÅRA TALARE VÅREN 2023

Trendspaning & Grand opening Social Media Academy 2.0 — Alexandra & Sofie

Torsdag 9/3 kl. 08,30 – 09,30

Alexandra och Sofie kickar igång Sociala medier-dagarna genom att prata om trender. Vad är det som gäller i sociala medier 2023? De presenterar dessutom Social Media Academy 2.0 som slår upp portarna den här dagen... OCH Sofie Tenglin, som är den nya kollegan och medlemmen i Social Media Academy-familjen.

@alexandrabylund @sofietenglin

Så hittar du formeln för framgång i sociala medier — Stefan Hallgren

Torsdag 9/3, kl. 10,00 - 10,30

Stefan Hallgren har identifierat och sammanfattat allt han sett under alla år som influencer-manager, i vad han kallar "uppmärksamhetsekonomins transaktionsformel". Lyssna på när han berättar om detta samt om vad som gör att influencers tjänar pengar. Stefan är manager för några av Sveriges största influencers såsom t ex. Ida Warg och Joakim Lundell.

@stefanhallgren

Spirituellt entreprenörskap — Framgång utan att jaga och springa in i väggen — Amanda Miklin och Mathilda Ritzén

Torsdag 9/3, kl. 11,00 - 11,30

"Vi har aldrig varit så framgångsrika som nu, trots att vi inte springer i 190 km/h och är på väg in i väggen" Amanda Miklin och Mathilda Ritzén, grundarna av Sveriges största spirituella community och plattform Holy Crap, pratar om sin entreprenörsresa ur det spirituella perspektivet, och om hur man kan bli framgångsrik med hjälp av flow.

@holycrapofficial

Powerkvinnan som gick från advokat till influencer — Frida Kummerfeldt

 Torsdag 9/3, kl. 12,00 - 12,30
Frida Kummerfeldt är powerkvinnan som redan som liten bestämde sig för att bli brottsmålsadvokat för att sedan sadla om till influencer. Hon är tjejen som tar plats, krossar jante och som tycker att det är en självklarhet att tjäna pengar på sina sociala medier. Hon gör det med bravur och finess och ber inte om ursäkt. I det här spännande samtalet får vi ta del av hennes resa och tankar kring att nå framgång och som hon själv säger “Låt våra samtal blomstra, låt våran självkänsla öka och låt systerskapet växa”! Låt våra små tjejer som växer upp få en pytteliten del av Frida i sig — och det kommer gå bra.

@fridakummerfeldt

INSTÄLLT! (Malin är tyvärr sjuk)

Från 14,000 — 50,000 följare på en månad genom Reels — Malin Melin

Torsdag 9/3, kl. 13,00 - 13,30

Häng med i ett spännande samtal med superentreprenören Malin Melin, som har en brinnande drivkraft inom sig att göra sina drömmar möjliga. Hon tar med oss på en resa hur hon har gjort framgång på Instagram genom att jobba med Reels. Hon uppnådde 50,000 följare på bara EN månad! I det här samtalet ska vi ta reda på hur. Vad är ingredienserna? Låt oss lyssna på proffset som har som mål att bli lika stor som Therése Lindgren!

@mm.malinmelin

Så kan vi använda AI och Chat GPT i sociala medier — Elin Häggberg 

Torsdag 9/3, kl. 14,00 - 14,30

Elin Häggberg, även känd som ”Teknifik” driver Sveriges största blogg om teknik. I ett spännande samtal med Elin pratar vi om Chat GPT, AI och sociala medier. Elin har även över 10 års erfarenhet inom journalistik, kommunikation och sociala medier. I hennes olika kanaler sprider hon lärorikt och engagerande innehåll om teknikkunskap men även insikter om samtiden och framtiden.

@teknifik
www.teknifik.se

Succé genom en envist brinnande livskraft — Atefeh Sebdani

Torsdag 9/3, kl. 15,00 - 15,30

Atefeh debuterar i år med sin bok Min hand i min: “En liten flicka klamrar sig fast vid sin mamma, men vuxna händer bänder loss henne ur mammans famn. Senare sitter flickan på en sliten buss som kör på dammiga vägar mot ett okänt mål. Hon har armarna om sina småbröder och tröstar dem med mammans sista ord: Vi kommer snart ses igen". I det här samtalet berättar Atefeh om sin resa och hur hon har nått framgång.

@atefeh_sebdani

Bli rik på din passion — Kristina Jeppsson

Torsdag 9/3 kl. 16.00 - 16.30

I det här spännande samtalet träffar vi coach Kristina Jeppsson som berättar om hur vi — genom att lära oss om Ikigai — kan leva ett lyckligt och framgångsrikt liv på vår passion. Kristina ger oss alltså verktygen för att tjäna pengar på det som gör oss lyckliga.

@coachkristinajeppsson

Så mäter du framgång i sociala medier— Sara Öhman

 Torsdag 9/3, kl. 17,00 - 17,30
Hur ska vi mäta framgång i sociala medier? Vilka mätetal är det vi ska hålla koll på varje vecka och varje månad? Hur drar vi slutsatser? Sara Öhman, förmodligen landets bästa när det kommer till just det här området, kommer under det här spännande samtalet berätta exakt hur vi ska gå tillväga när vi analyserar våra sociala medier.

@saraohman

Bubbel-live och eftersnack med Alexandra & Sofie

Torsdag 9/3, kl 18,00

Häng med på eftersnack med Alexandra och Sofie på Instagram. Logga in på Instagram, häll upp valfri dryck i glaset och gå in på @alexandrabylund och umgås. 

OBS! Du behöver inte boka plats för att delta!

Framgång som världsmästare — Klara Svensson

Fredag 10/3, kl. 09,00 - 09,30

Klara, före detta proffsboxaren, delar med sig om sin resa, proffskarriär och hur hon har nått framgång — både inom boxningen och för att nå ut trots en, till en början, relativt anonym sport — åtminstone på damsidan...

@klarasvensson

Så lyckas du med ditt personliga varumärke — Claudia Galli Concha

Fredag 10/3, kl. 10,00 - 10,30

Claudia är entreprenören, skådespelaren och influencern som vissa av oss kanske känner igen från den populära tv-serien "Skilda världar" och andra från filmen "Suedi" eller kanske från hennes egna sociala kanaler. Lyssna på när Claudia pratar om hur man bygger varumärke i sociala medier och hur man gör när man skiftar nisch på ett framgångsrikt sätt.

@claudiagconcha

Bli framgångsrik genom att SEO-anpassa ditt innehåll — Magnus Äng

Fredag 10/3, kl. 11,00 - 11,30

Magnus Äng, en av grundarna bakom Top Visible, har många års erfarenhet av sökordsoptimering och webb. I det här samtalet ger han oss alla verktyg vi behöver för att anpassa oss och skapa framgång på webben och i sociala medier med sökordsoptimering som utgångspunkt. Här får du allt det senaste paketerat på ett enkelt sätt.

@topvisible

Det här är vad som gäller inom influencer marketing 2023 — Sanna Ödmark, Cure Media

Fredag 10/3, kl. 13,00 - 13,30

Sanna jobbar på Cure Media och är specialist på influencer marketing. I det här samtalet kommer hon berätta om varför vi alltid borde tänka "always on", vad vi ser för trender inom influencer marketing och vad som krävs för att lyckas som influencer idag. Både du som influencer och du som varumärke har nytta av det här samtalet.

@curemedia

Så skapar du ett engagerande & framgångsrikt poddcommunity — Apollonia San Contreras och Afrodite Dastory

 Fredag 10/3, kl. 14,00 - 14,30
Apollonia San Contreras och Afrodite Dastory, duon bakom karriärpodden "Off topic", delar med sig av hur de har lyckats skapa en populär podcast samt om hur de har byggt ett community kring den. Hur skapar man en framgångsrik podd? Och hur gör man för att skapa ett community och dialog med sina lyssnare? Häng med på ett inspirerande samtal och lär dig allt om detta.

@offtopic.podcast @afroditedastory @apolloniasancontreras

Så lyckas du på Instagram genom att nischa dig — Louise Lundberg

 Fredag 10/3, kl. 15,00 - 15,30

Kom och lyssna på hur man ska göra för att lyckas på Instagram genom att nischa sig.

Louise är tjejen som har visat att det går att skapa succé på Instagram genom att ha två helt olika nischer — beauty och tech — från en och samma avsändare. Louise har, sen hon startade för ett par år sen, gått från klarhet till klarhet och är idag influencer, designer, mångsysslare och skriver även för ELLE. I det här snacket delar hon med sig av hur hon har gjort för att lyckas.

@lou_lundberg

Webinar: "7 enkla steg för dig som vill lyckas med företagets sociala medier"

Det här webinaret hålls vid fyra olika tillfälle

Häng med på webinar och låt dig inspireras, samt få verktyg, så att du och företaget ska lyckas framgångsrikt i sociala medier. Webinaret hålls vid flera tillfällen:

tisdag 14/3 kl. 13,00

fredag 17/3 kl. 10,00

tisdag 21/3 kl. 11,30

onsdag 22/3 kl. 09,00

BOKA DIN PLATS HÄR!

Webinar: "7 enkla steg för dig som vill lyckas med företagets sociala medier"

Häng med på webinar och låt dig inspireras, samt få verktyg, så att du och företaget ska lyckas framgångsrikt i sociala medier. Webinaret hålls vid flera tillfällen:

tisdag 14/3 kl. 13,00

fredag 17/3 kl. 10,00

tisdag 21/3 kl. 11,30

onsdag 22/3 kl. 09,00

Social Media Academy 

Social Media Academy är en webbutbildning för dig som vill bli bra på sociala medier och kanske byta karriär. Många av våra tidigare 1,500 elever jobbar som Social Media Managers, som kommunikatörer i kommuner eller som egenföretagare. Kanske du är nästa som vill bli Diplomerad Social Media Manager.

LÄS MER HÄR!