SIGNA UPP MIG PÅ VIP-LISTAN!

SE 2022 ÅRS PROGRAM NEDAN!

Webb, Sociala medier, Hållbart entreprenörskap & Framtid

Välkommen till denna digitala konferens som består av två dagar fulla av inspiration, kompetens och grymma talare. Eventet är helt gratis och allt sker online. Du bokar in dig till varje föreläsning separat och är varmt välkommen!

Sponsrat av:

Social Media Agency 

Matchmaking mellan sociala medier-kreatörer och företag som behöver hjälp med sociala medier!

LÄS MER HÄR!

 VÅRA TALARE

Trendspaning & Grand opening Social Media Agency — Alex & Sanna

Torsdag 6/10 kl. 08,30 – 09,15

Sanna och Alexandra kickar igång Sociala medier-dagarna och Social Media Agency genom att prata trender. Vad är det som gäller i sociala medier? Vad är det som kommer att gälla framåt? Vad borde varumärken satsa på?

@alexandrabylund @sannafriemer

7 saker att ha koll på som Social Media Manager — Alexandra Bylund

Torsdag 6/10, kl. 10,00 - 10,45

Detta är ett webinar som hålls av Alexandra Bylund. Alexandra är entreprenör och grundare av Social Media Academy och Social Media Agency som står bakom Sociala medier-dagarna. Alexandra jobbar primärt med att utbilda och diplomera Social media managers men är även en van föreläsare.

@alexandrabylund

Varumärke och trust, vem litar du på? — Simon Beyer

Torsdag 6/10, kl. 11,15 - 11,45

"Vem litar du på i en polariserad värld?" Simon är en uppskattad föreläsare inom såväl digitaliseringens effekter som digital marknadsföring. Hans bok "Den digitala omställningen – strategier & perspektiv" har nominerats till en rad priser och används som kurslitteratur på svenska universitet. Simon har föreläst för såväl Nato som Tesla och Google. Idag är han senior advisor på ARC.

Välj en tydlig nisch — Angelica Henriksson, Yogaprenör

Torsdag 6/10, kl. 13,00 - 13,30

Angelica Henriksson driver företaget Yogaprenör som hjälper yogalärare lyckas hållbart med sitt företagande genom utbildningar, medlemskap och coachning online samt med Yogaprenörpodden. Med en bakgrund inom bank blev hon entreprenör på heltid och har fått utmärkelser som bla Årets Nyföretagare, Årets unga kvinnliga företagare och Årets Hederspris i Norrtälje kommun.
@yogaprenor

Framtidsspaning: Web3 och NFT — Vanja Wikström

Torsdag 6/10, kl. 14,00 - 14,30

Vanja Wikström är en serieentreprenör som startat alltifrån en av Sveriges största YouTube-kanaler för barn, till Greenkids.se och Rimlig Träning. Hennes senaste bolag - World of Alidia - är ett NFT-projekt med målet att öppna dörrarna för kvinnor in till framtiden genom att erbjuda ett lättillgängligt och spännande sätt att ta del av krypto, blockkedjeteknik, NFT och Web3.

@vanja_wikstrom

Så jobbar vi på Anagram med vår some-strategi — Kajsa Jönsson

Torsdag 6/10, kl. 15,00 - 15,30

Kajsa är VD på Anagram Live som med stort engagemang, nyfikenhet och en rejäl portion nyskapande samarbetar med de bästa kreatörerna, manusförfattarna, regissörerna och produktionsteamen som finns att hitta. 

Hitta ditt varför — Kristina Jeppsson

Torsdag 6/10, kl. 16,00

Kristina är en välbokad företagscoach som jobbar mycket med kvinnliga entreprenörer. Här pratar hon om att hitta sitt varför. Hur gör man? Har man bara ett varför? Och vad innebär det egentligen att hitta sitt varför?

@coachkristinajeppsson

Ett konto, två målgrupper — Maryam Madaresi 

Fredag 7/10, kl. 08,30 - 09,00

Maryam är kokboksförfattaren, bloggaren och receptkreatören som inspirerar med sin färgglada, persiska mat i sociala medier. Maryam vänder sig både till en svensk och en persisk målgrupp och kommer under det här samtalet berätta mer om hur det är att jobba mot två målgrupper.

@maryresi

Bubbel-live och eftersnack med Sanna och Alexandra

Torsdag 6/10, kl 17,00

Häng med på eftersnack med Sanna och Alexandra på Instagram. Logga in på Instagram, häll upp ett glas valfri dryck i glaset och gå in på @alexandrabylund och umgås. 

OBS! Du behöver inte boka plats för att delta!

Så bygger du ditt varumärke på LinkedIn— Linda Björck

Fredag 7/10, kl. 10,00 - 10,30

Linda har över 25 års erfarenhet av marknadsföring och har haft efter företag sedan 1996. Sedan 2015 ingår hon i en expertgrupp, utvald av LinkedIn och har direktkontakt med dem vilket gör att hon är en av Sveriges bästa när det kommer till LinkedIn.

@linda_bjorck

Så sticker du ut på arbetsmarknaden — Marie Norén, Gigstep

Fredag 7/10, kl. 11,15 - 11,45

Marie är medgrundare på Gigstep som är nya tidens konsultbolag. Marie kommer under det här samtalet berätta om hur du ska göra för att sticka ut på arbetsmarknaden och lättare få ditt drömjobb.

Bygga personligt varumärke i sociala medier — Linda Hörnfeldt

Fredag 7/10, kl. 12,00 - 12,30

Linda är digital entreprenör och hjälper soloföretagare och influencers att bygga personligt varumärke i sociala medier - och därmed sin business. Detta gör hon främst genom sina populära onlineutbildningar (“Social Brand Lab” och “Influencer Crash Course”) men också som föreläsare, författare och influencer i sociala medier. Linda driver även två podcasts, “We Are Influencers” och “Vad fan håller jag på med?!”.

@lalinda

Impostor syndrome — när ska de komma på mig? — Kristina Jeppsson

Fredag 7/10, kl. 13,00 - 13,30

Kristina är en välbokad företagscoach som jobbar mycket med kvinnliga entreprenörer. Här pratar hon om fenomenet impostor syndrom, känslan som vi många bär på av att "När ska de komma på mig?" Varför känner vi så här? Och hur kan vi jobba för att förstå vårt värde?

@coachkristinajeppsson

Förverkliga din dröm som entreprenör — Sofia Lilja

Fredag 7/10, kl. 14,00 - 14,30

Sofia Lilja har i drygt 20 år coachat sveriges artister, kreatörer och entreprenörer till att förverkliga sina drömmar. Du kanske känner igen henne från Idol, där Sofia i 9 säsonger var sångcoach? Hennes unika expertis och metoder har hjälpt 1000-tals att gå från rädslestyrda (prestationsångest, rädsla för vad andra ska tycka, prokrastinering, perfektionism osv) till att befria sig själva och förverkliga sina drömmar.

@sofialilja

Bubbel-live och eftersnack med Sanna och Alexandra

Torsdag 6/10 kl. 17,00
Häng med på eftersnack med Sanna och Alexandra på Instagram. Logga in på Instagram, häll upp ett glas valfri dryck i glaset och gå in på @alexandrabylund och umgås. 

Social Media Academy 

Social Media Academy är en webbutbildning för dig som vill bli bra på sociala medier och kanske byta karriär. Många av våra tidigare 1,500 elever jobbar som Social Media Managers, som kommunikatörer i kommuner eller som egenföretagare. Kanske du är nästa som vill bli Diplomerad Social Media Manager.

LÄS MER HÄR!