BLI FRILANSANDE SOCIALA MEDIER-KONSULT PÅ 5 DAGAR

FÖR DIG SOM KAN SOCIALA MEDIER OCH DRÖMMER OM ATT BLI FRILANSANDE  SOCIALA MEDIER-KONSULT!

Pris: 1295:- inkl. moms

JA TACK, JAG VILL GÅ KURSEN!

DRÖMMER DU OM ETT FRITT JOBB?

Vill du sitta på ett café och jobba?

Resa runt i världen och jobba från en plats som passar dig just här och nu?

Du kanske älskar att ta långa sovmorgnar och istället vill sitta och jobba på kvällarna?

Att jobba som frilansande sociala medier-konsult innebär att du har stor frihet att designa ditt liv precis så som DU vill ha det.

JA TACK, JAG VILL HA ETT FRITT JOBB!

SÅ HÄR SER KURSUPPLÄGGET UT

Du rekommenderas att göra kursen under minst fem dagar men bestämmer takten helt och hållet själv. Du har tillgång till materialet i ett år.

DAG 1

GÖR EN AFFÄRSPLAN

Innan du drar igång mot din dröm så behöver du sätta dig ner och göra en affärsplan. Detta för att undvika misstag längs vägen. Ju mer noggrann du är med din affärsplan — desto enklare kommer du att få det längre fram. Du kommer att bli vägledd hela vägen så att du, när du är klar med den här lektionen, har en färdig affärsplan.

DAG 2

BUDGET, PLAN & STARTA FÖRETAG

Precis som att det är viktigt att du skapar en affärsplan så är det viktigt att du gör en resultatbudget och en likviditetsbudget. I den här lektionen gör du dina budgetar med hjälp av enkla mallar som du hittar på nätet, samt att du gör en plan för hur du ska driva företaget. Under den här lektionen startar du också ditt företag — om du vill ha ett företag vill säga. 

DAG 3

SKAPA HEMSIDA & SOCIALA KANALER

I den här lektionen kommer du skapa din hemsida samt starta dina sociala kanaler. Det här är ett viktigt steg för att du ska nå ut och för att dina kunder och potentiella kunder ska kunna se vad du kan. Du kan se det som ett CV. 

DAG 4

SÄLJ IN

Under dag 4 får du lära dig att sälja in till dina potentiella kunder. Vart hittar du kunderna? Hur ska du kontakta dem? Vad skriver du i mailet om du väljer att maila? I den här lektionen får du lära dig hur du kan jobba för att börja sälja in och få kunder.

DAG 5

MÖTE, SÄLJPITCH SAMT PAKETERING AV DINA TJÄNSTER 

Hur ska du paketera dina tjänster? Hur går ett säljmöte till? Och hur ska du pitcha dina tjänster? Under dag 5 vägleds du kring allt det här — och när du är klar är du redo för att börja arbeta som frilansande sociala medier-konsult. Lycka till!

DEN HÄR UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG! 

Jag heter Alexandra Bylund och jag kommer att göra allt för att du ska lyckas!

JA TACK, JAG VILL GÅ KURSEN!

SÄKRA DIN PLATS NU!

Vill du gå kursen?

JAG VILL GÅ KURSEN!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.