FÖR DIG SOM VILL MARKNADSFÖRA OCH TJÄNA PENGAR PÅ

PODCAST PRODUCTION

ANSÖK FÖR ATT BLI EN AV VÅRA AFFILIATES

SÅ HÄR FUNGERAR DET

 

Ditt uppdrag är att marknadsföra utbildningen Podcast Production. Du får en länk som du sprider i dina sociala kanaler — det kan vara en text på bloggen, en story på Instagram, en artikel på Linkedin... Det är helt upp till dig! 

Om någon gör ett köp inom 30 dagar efter att de har gått in genom din länk så får du 800 kr för det köpet. Du kommer alltså att få betalt för varenda försäljning som går genom dina kanaler. 

Efter den 19 juni, då vår lansering är över, kan du skicka en faktura baserad på din försäljningsstatistik. Du kommer att kunna se dina försäljningar genom en inloggning som vi ger dig. Eftersom att du ska skicka en faktura krävs det att du antingen har företag eller att du kan fakturera genom något företag som erbjuder fakturering för icke-anställda.

Läs mer om faktureringen under FAQ!

DETTA ÄR MIN UTBILDNING 

Jag heter Alexandra Bylund och jag är den som utbildar i Podcast Production. Det spelar ingen roll om våra deltagare är tekniskt kunniga eller inte — den här utbildningen är för alla! De behöver inga förkunskaper och behöver inte vara tekniskt lagda.

Jag vill gärna nå ut med Podcast Production till alla som som kan behöva min hjälp — är du rätt person för jobbet?

JAG VILL MARKNADSFÖRA UTBILDNINGEN!

FÖR DIG SOM VILL TJÄNA PENGAR PÅ DINA SOCIALA KANALER

 

Du marknadsför vår utbildning Podcast Production — och tjänar pengar per försäljning! För oss är det viktigt att dina kanaler håller hög kvalitet och att du känner ett genuint intresse för ämnet.

Om du tror att det här är någonting som passar dig så ansök idag!

 

INNEHÅLL I PODCAST PRODUCTION

Utbildningen består av fyra moduler där deltagaren steg för steg får lära sig hur man producerar en podcast och bygger sitt varumärke

MODUL 1

BAKGRUND PODCAST 

Här får deltagaren veta mer om vad podcast är och vad det handlar om, samt varför podcast är ett tacksamt medium. I den här modulen pratar vi om grunderna kring podcast, hur man kan stärka sitt varumärke och hur man gör när man ska planera sin podcast.

MODUL 2

PRODUCERING

Vilken mikrofon ska man välja? Hur gör man om man är mer än en som poddar? I den här modulen pratar vi om vilka olika alternativ som finns samt hur man gör när man använder mikrofonerna. Deltagaren får också se exempel på hur man inte ska göra!

MODUL 3

KLIPPNING

I den här modulen går vi igenom hur klipp-programmet Audacity fungerar. Allt från installation av programmet till vilka verktyg som är bra att ha koll på samt vilka effekter som vanligen används för att förbättra ljudet på inspelningen. 

MODUL 4

DISTRIBUERING

Nu har deltagaren en färdigklippt podcast men vad gör det för nytta om ingen hittar den? Ingen! Därför pratar vi i denna modul om hur man kan distribuera till de platser där människor lyssnar på poddar. Vi pratar också om hur man kan sprida sin podcast på olika sätt!

#1 FACEBOOK VIP-GRUPP

 

Den som är med i Podcast Production är inbjuden till VIP-gruppen på Facebook där man kan nätverka med sina kurskamrater och där Alexandra kommer att finnas tillgänglig för att svara på alla frågor. Hon kommer dessutom att sända live lite då och då — för att man ska få så mycket handledning som möjligt, och så att man kan ställa eventuella frågor. 

JAG VILL BLI EN AFFILIATE

#2 PERSONLIG HANDLEDNING

 

Den som är med i Podcast Production får personlig handledning av mig. Mitt mål är att man ska komma härifrån och kunna allt som behövs för att kunna planera, producera och distribuera en podcast. Jag lovar att göra allt jag bara kan för att hjälpa alla att lyckas. Man når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

JAG VILL MARKNADSFÖRA UTBILDNINGEN

ANSÖK FÖR ATT BLI VÅR AFFILIATE

Fyll i dina sociala kanaler i formuläret och håll tummarna. Vi kommer att höra av oss inom kort till de som blivit antagna!

TA MIG TILL ANSÖKAN!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.