FAQ

Social Media Academy

Hur lång är utbildningen?

Utbildningen är utformad för att genomföras på halvfart under åtta veckor. Skulle tempot eller tillfället inte passa dig så kan du självklart välja takt och tillfälle själv.

Måste jag gå utbildningen på åtta veckor?

Nej, du kan välja att gå utbildningen när det passar dig. Skulle tempot eller tillfället inte passa dig så kan du självklart välja takt och tillfälle själv.

Vad händer om jag inte är nöjd efter utbildningen?

Vi har en 100-procentig återbetalningspolicy om du känner att utbildningen inte nått dina förväntningar. Din reklamation av utbildningen ska göras senast tre månader efter genomfört köp. För att en reklamation ska godkännas så ska hela utbildningen och samtliga uppgifter genomförts på ett väl genomarbetat sätt. Dessa ska sedan skickas in för granskning till [email protected]. Ditt ärende kommer att behandlas inom fyra veckor.

Passar denna utbildningen mig?

Har du ett intresse för sociala medier så är detta absolut utbildningen för dig. Kanske har du ett företag och vill utveckla ditt arbete med dess sociala kanaler? Eller så arbetar du på ett företag där sociala medier är en del av ditt arbete och du känner att du vill fördjupa dina kunskaper. Eller kanske vill du jobba som Social Media Manager. Då är utbildningen helt klart rätt för dig.

Vilka förkunskaper behöver jag ha?

Inga djupare förkunskaper inom sociala medier krävs men du bör känna till och ha varit aktiv på framförallt Facebook och/eller Instagram. Det som däremot är grundläggande för kursen är att du har ett intresse och en vilja att lära dig och bli bättre på att arbeta i sociala medier.

Vad behöver jag för att kunna genomgå utbildningen i form av verktyg och program?

Det du behöver ha är en dator och internettillgång. Du behöver också ha tillgång till ett Facebookkonto för att kunna interagera i den slutna facebookgruppen. 

Får jag någon personlig handledning under utbildningen?

Du kommer att bli inbjuden till en privat Facebookgrupp där du kan nätverka med andra som går utbildningen och där Alexandra också finns för att besvara dina frågor.

Podcast Production

Vem passar utbildningen för?

Utbildningen passar för dig som vill lära dig att klippa poddar, antingen för privat bruk eller professionellt.

Behöver man nödvändigtvis använda Zoom H2n eller går det bra med andra mikrofoner?

Du behöver inte använda just Zoom H2n! Alexandra går igenom hur du spelar in via Skype, via stationära mikrofoner och via röstmemo i iPhone, men ger också en mer grundlig lektion kring just Zoom H2n, som är en USB-mikrofon. Det går bra lika bra med andra mikrofoner!

Hur lång är utbildningen?

Ca. 2 - 4 veckor beroende på din takt.

Vilket program behöver jag använda för att klippa?

I den här utbildningen använder Alexandra Audacity och om du lär dig grunderna i det programmet så kommer det vara relativt enkelt för dig att klippa även i andra program.

Kan jag använda Garageband?

Ja det kan du göra! I den här utbildningen visar Alexandra dock hur man klipper i Audacity, men om du har lärt dig att klippa i ett program är det lätt att förstå även andra program. Det kan dock kräva lite googlande för att hitta kortkommandon och vart de olika effekterna finns. Men är du upplärd i ett program så är det som sagt enkelt att lära sig ett nytt.

Vad behöver jag för utrustning för att gå utbildningen?

Du kan välja att inte köpa någon utrustning alls, och spela in via din telefon (inte särskilt bra ljudkvalitet dock!) eller så kan du välja att köpa stationära mikrofoner och ett externt ljudkort, eller USB-mikrofoner. Du kan också välja att spela in via Skype. Alla kan podda, oavsett budget!

Behöver jag vara tekniskt kunnig sedan tidigare?

Absolut inte! Om du går den här utbildningen så kommer du lära dig — oavsett bakgrund.

Vad händer om jag inte är nöjd efter utbildningen?

Vi har en 100-procentig återbetalningspolicy om du känner att utbildningen inte nått dina förväntningar — det vill säga om du inte lärde dig att klippa en podcast. Din reklamation av utbildningen ska göras senast tre månader efter genomfört köp. För att en reklamation ska godkännas så ska hela utbildningen och samtliga uppgifter genomförts på ett väl genomarbetat sätt. Dessa ska sedan skickas in för granskning till [email protected]. Ditt ärende kommer att behandlas inom fyra veckor.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.