SOCIAL MEDIA 
ACADEMY KICKSTART


Nästa omgång startar 16 januari 2024

EN WEBBASERAD INTENSIVUTBILDNING FÖR DIG SOM VILL UTBILDA DIG INOM SOCIALA MEDIER OCH BLI DIPLOMERAD SOCIAL MEDIA MANAGER PÅ EN MÅNAD!

Pris: 12,690 kr + moms

Det går bra att dela upp betalningen med Klarna

JAG VILL GÅ KICKSTART!

Diplomerad Social Media Manager på en månad!

Social Media Academy Kickstart är en intensivutbildning för dig som vill bli Diplomerad Social Media Manager. Du kommer att lägga upp studierna fritt varje vecka och nytt studiematerial släpps kontinuerligt under perioden. Efter utbildningen skickar du in uppgifter och när dessa är granskade och godkända kommer du att få ett diplom. Du kan därmed stolt titulera dig Diplomerad Social Media Manager. Kursplan hittar du längre ner på sidan. 

JAG VILL GÅ SOCIAL MEDIA KICKSTART!

SAGT OM SOCIAL MEDIA ACADEMY

Social Media Academy Kickstart passar dig som:

... vill jobba som Social Media Manager 

... är egenföretagare och vill få fler kunder via sociala medier

... vill känna dig trygg i din kompetens och veta att du har koll på vad som gäller

...vill jobba som ansvarig för sociala medier på ett företag eller på en byrå

... vill bli bättre på sociala medier så att du kan få jobb inom sociala medier

... jobbar som beställare av sociala medier och vill få bättre koll på vad det är ni ska beställa

Och framförallt, detta är för dig som vill nå snabba resultat och som vill bli "Diplomerad Social Media Manager."

JAG VILL VARA MED!

EFTER SLUTFÖRD UTBILDNING BLIR DU

DIPLOMERAD SOCIAL MEDIA MANAGER!

Betala med Klarna 

VI har teamat upp med Klarna för att du ska kunna hitta det betalalternativ som passar dig bäst. Du kan välja att betala hela beloppet på en gång, dela upp din betalning enligt en plan som passar dig eller betala med faktura. 

Om du väljer delbetalning så kostar det från 570:- i månaden.
JAG VILL BETALA MED KLARNA

DET HÄR KOMMER DU LÄRA DIG!

 

Projektledning inom sociala medier — contentplanering och produktion

Kommunikation — vad är det som engagerar och varför

Contentskapande — bild, text & video

Sociala medier — posta, community & interaktion

Influencer marketing — varumärkesbyggande samarbete med influencers

Mätning och analys, grundkurs — KPI´er och uppföljning

Sociala kanaler — Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter

Algoritmer — Facebook och Instagram

Strategi — skapa en sociala medier-strategi

JAG VILL GÅ SOCIAL MEDIA ACADEMY KICKSTART!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Utbildningen drar igång den 16 januari och sträcker sig fram till den 16 februari — sen har du två veckor på dig att skicka in ditt arbete för att bli diplomerad.

När du har registrerat dig får du ett välkomstmail med inloggningsuppgifter till din utbildningsplattform där du under utbildningens gång kommer hitta alla dina lektionsmoduler och uppgifter. Dessa kommer släppas löpande. Modulernas omfattning varierar och du kommer därför ha olika många dagar på dig att genomföra modulerna. Du kan alltid gå tillbaka och repetera om du skulle vilja det! Nedan ser du kursupplägget.

Välkomstmodul — Den här får du tillgång till direkt när du har registrerat dig. Den bör du gå innan vi drar igång

Dag 1 — Modul 1, Kommunikationens grunder

Dag 3 — Modul 2, Sociala medier-strategi

Dag 15 — Modul 3, Projektledning och content

Dag 24 — Modul 4, Mätning och analys

Dag 28 — Modul 5, Algoritmer

Dag 30 — Modul 6, Influencer marketing management

Dag 31 — När du är klar med alla dina uppgifter skickar du in dessa för bedömning och får inom två veckor besked om du är godkänd och diplomerad eller om du behöver komplettera med något.

 

INNEHÅLL I SOCIAL MEDIA ACADEMY

VÄLKOMMEN

INTRODUKTION

Här får du en introduktion till plattformen, får reda på vart du vänder dig om du behöver hjälp, blir inbuden till vår gemensamma Facebook-grupp, definierar ditt varför och gör dig hemmastadd på utbildningsplattformen. Den här modulen får du tillgång till direkt och det är bra om du går den innan vi har vår första Zoom-träff.

MODUL 1

KOMMUNIKATIONENS GRUNDER

Här lär du dig hur du kan kommunicera anpassat till hur hjärnan fungerar så att du verkligen når fram till målgruppen genom allt brus. Du lär dig om de fem kommunikationsverktyg som jag rekommenderar, och själv alltid använder i all min kommunikation i sociala medier. Genom att använda de här verktygen kommer du lyckas med interaktion och på så sätt få räckvidd i de olika sociala kanalerna.

MODUL 2

SOCIALA MEDIER-STRATEGI

Här kommer du jobba precis som att det vore i verkligheten. Du kommer få ta fram syfte och målgrupper, göra en målgruppsanalys och skapa personas, göra en plan för community management, ta fram en strategi för företagets tonalitet och skapa en matig sociala medier-strategi som sen kommer att fungera som en grund för allt arbete i sociala medier.

MODUL 3

PROJEKTLEDNING OCH CONTENT

I den här modulen får du börja planera innehåll utifrån din sociala medier-strategi och göra en contentplan med hjälp av en färdig mall. Du får lära dig om olika slags content såsom disposable content, rörligt, text och bild samt lära dig om do's and don'ts i de olika sociala kanalerna. När du är klar har du gjort en färdig plan och vet vad du ska skapa för innehåll till varumärket

MODUL 4

MÄTNING OCH ANALYS

 Här får du lära dig vad du kan mäta i sociala medier. Du kommer, när du är klar, förstå vad de olika mättalen betyder, lära dig att räkna ut ROI och engagemangsgrad samt veta hur du ska ta fram viktiga KPI'er (nyckeltal). Du kommer göra en plan för mätning och analys i den här modulen.

 

MODUL 5

ALGORITMER

Vad är egentligen en algoritm? Vad är myter och vad är sanningar kring allt som sägs om algoritmer?Om du ska förstå alla bakomliggande faktorer som avgör huruvida ni får stor räckvidd eller ej så behöver du kunna lite om algoritmerna. I den här modulen lär du dig om de olika sociala kanalernas algoritmer. Du kommer lära dig om Facebooks, Instagrams, Linkedins, TikToks, Snapchats och Pinterests algoritmer.

 

MODUL 6

INFLUENCER MARKETING

I den här modulen får du lära dig om influencer marketing management så att du vet hur du ska gå tillväga när du ska göra samarbeten med influencers. Du kommer lära dig om Vvad influencer marketing är, om olika typer av influencers och olika typer av samarbeten som du kan göra, vad det kostar att jobba med influencers och vad som påverkar priset. Du kommer få göra en plan för attkomma igång med influencer marketing.

DIPLOMERING

SOCIAL MEDIA MANAGER

När du är klar med utbildningen så skickar du in dina uppgifter till oss för att få din diplomering. Inom ca. två veckor får du svar från oss med skriftlig feedback på ditt arbete. Antingen så blir du direkt godkänd och diplomerad eller så får du eventuellt göra nån komplettering. Om du vill bli diplomerad så kommer vi se till att du blir det.

PERSONLIG HANDLEDNING

 

Jag heter Alexandra Bylund och jag är sociala medier-expert och coach. Du som är med i Social Media Academy får personlig handledning av mig. Mitt mål är att du ska komma härifrån och vara en riktig stjärna på sociala medier, och jag ska göra allt jag bara kan för att hjälpa dig att lyckas. Du når mig alltid via Facebookgruppen eller genom att skicka ett mail till [email protected]

 

JA TACK, JAG VILL ANMÄLA MIG!

Få en Sneak Peek ur Social Media Academy 

Här får du ett smakprov på hur en av lektionerna i Social Media Academy ser ut. Totalt finns det 42 lektioner av varierande längd. Just denna lektion handlar om målgrupper och hur du tar fram personas. 

(PS. Denna lektion får du se via Youtube, men den kompletta utbildningen har en egen plattform.)

JAG VILL FÅ EN SNEAK PEEK!

SAGT OM SOCIAL MEDIA ACADEMY

DÄRFÖR SKA DU GÅ SOCIAL MEDIA ACADEMY:

Vad gör Social Media Academy till den bästa utbildningen för dig som vill jobba med sociala medier? Titta på videon för att få svar på det!

JAG VILL GÅ!
 

HÖR GÄRNA AV DIG VID FRÅGOR


Telefon:
 +46 (0) 73 330 02 05

Mail: [email protected]

 

Vanliga frågor:

Social Media Academy Kickstart kostar 12,690:- + moms och du kan välja mellan att betala allt med kort eller via faktura (då tillkommer 200:- i fakturaavgift). Du kan också dela upp betalningen via Klarna och då betalar du från 570:- i månaden.

För ett tag sen fick jag ett DM på Instagram där det stod så här: "Jag har gått en YH-utbildning förut inom digital kommunikation men din kurs summerade allt så bra 🙌🏼"

Många säger att Social Media Academy är konkret på ett helt annat sätt än andra utbildningar, och det är precis det som är tanken. Efter att ha anställt många sociala medier-personer genom åren har jag förstått vad som ofta saknas och implementerat det i utbildningen. Det är en väldigt "hands on" utbildning där du jobbar med ett konkret case under tiden och får bygga upp allting precis som du hade gjort om du hade jobbat som Social Media Manager på ett företag. Så jag skulle vilja summera det med att det är en utbildning som på ett ganska unikt sätt sätter in dig i verkligheten så att du är redo att gå in på ett företag och göra samma sak.

Social Media Academy Kickstart startar den 16 januari. Utbildningen pågår därefter i en månad. Är du inte tillgänglig vid kursstart kan du börja när det passar dig — materialet finns tillgängligt under ett helt år.

Räkna med att lägga mellan 4-8 timmar i veckan under ca 4 veckor.

Ingen fara! Om du inte hinner klart under intensivkursperioden så har du fortsatt tillgång till materialet under ett år från det att du köpte utbildningen. 

Hela utbildningen görs på distans — du kan alltså vara hemma, på jobbet, i stugan eller någon helt annanstans under hela studieperioden. 

Utbildningen består av förinspelade videolektioner ledda av Alexandra Bylund — sociala medier-expert och grundare av Mama Said Media. Du får tillgång till utbildningsplattformen och välkomstmodulen när du registrerar dig. Sen får du tillgång till modul 1 när utbildningen startar. Därefter släpps resterande moduler med ett par dagars mellanrum. I slutet av utbildningen skickar du in några uppgifter för att bli diplomerad.  

Du behöver inte vara närvarande vid något specifikt tillfälle utan kan studera i den takt som passar dig bäst. Däremot har du chansen att delta vid de gruppcoachingtillfällen som kommer att ske via livesändningar på Zoom. 

Du behöver en dator samt en stabil internetuppkoppling. Rekommenderat men inte obligatoriskt är ett Facebookkonto för att kunna gå med i vår privata studiegrupp.

När du har gjort klart hela utbildningen så kommer du att få lämna några uppgifter (en sociala medier-strategi och en contentplan samt att du får göra en del andra uppgifter). Två veckor senare får du skriftlig feedback på ditt arbete och blir diplomerad. Om det skulle vara så att vi anser att något saknas så får du förstås möjlighet att lägga till det.

Skulle du inte bli godkänd kontaktar vi dig och förklarar vad som behöver kompletteras. Vi strävar efter att diplomera alla som vill bli diplomerade, så känn ingen oro inför det. 

Du har fortsatt tillgång till utbildningen i ett år från det att du köpte den.

Ja du kan dela upp den via Klarna och då väljer du på hur lång tid du vill göra det. Det kostar från 570:- i månaden.

SÄKRA DIN PLATS NU!

Vill du gå utbildningen?

JAG VILL GÅ UTBILDNINGEN!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.