448kr inkl. frakt och moms

Bokpaket: "Så lyckas du i sociala medier" och "Planera dina sociala medier"

Få båda Alexandras böcker till ett fantastiskt pris!

I boken "Så lyckas du i sociala medier" presenterar Alexandra Bylund grunderna för att lyckas i sociala medier. Konkreta verktyg varvas med steg för steg-instruktioner där du tar fram en egen plan för hur du kan stärka ditt varumärke och få fler följare. Boken riktar sig till exempel till dig som ansvarar för sociala medier på ett företag, till dig som är egenföretagare och vill stärka ditt företags varumärke, till dig som arbetar som kommunikatör på en kommun och till dig som redan jobbar som sociala medier-konsult men vill bli ännu vassare på ditt yrke. Läs den från början till slut, använd den som ett uppslagsverk eller plocka fram den för en boost när du behöver inspiration.

Boken Planera dina sociala medier är ett fantastiskt komplement till utbildningen Social Media Academy. I bokens första halva lär du dig att planera och jobba smart i sociala medier utifrån Alexandras beprövade Sociala Media Academy-modell. Bokens andra halva är en contentkalender som du kan använda för att underlätta det dagliga arbetet. Boken riktar sig i första hand till dig som ansvarar för sociala medier på ett företag, till dig som är egenföretagare och som aktivt arbetar med sociala medier, till dig som arbetar som kommunikatör på en kommun och till dig som redan jobbar som sociala medier-konsult. 

Alexandra Bylund är digital entreprenör, föreläsare och utbildare och driver sociala medier-byrån Mama Said Media. Hon har grundat flera webbutbildningar, bland annat Social Media Academy, Instagram Academy och Ads Manager Academy och UGC-skolan.