Pris: 5990 SEK exkl. moms (7487,50 SEK inkl. moms)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
W8hymniqvciocd3lodow file

Social Media Academy, webbutbildning

Det här är en utbildning för dig som vill bli Social Media Manager eller som vill jobba med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå. Utbildningen passar också för dig som driver ett eget företag och som vill jobba med era sociala medier.

Under utbildningens gång har du, genom en VIP-grupp på Facebook, nära kontakt med dina kurskamrater samt med utbildningsledaren Alexandra Bylund.

När du köper utbildningen och väljer att betala hela summan med kort så får du även en fullprisbetalnings-bonus som innehåller Diplomering samt Coaching.

Du kan starta utbildningen direkt och har tillgång till den i ett år!

Tidigare elever tycker:

“Kursupplägget är tydligt, pedagogiskt och enkelt att ta till sig. Det är lätt att hoppa tillbaka till tidigare lektioner, för att uppdatera sig ifall det råkat uppstå en längre ”ofrivillig” paus i deltagandet. Jag gillar blandningen mellan fakta, uppgifter och exempel, tips, erfarenheter hur Alexandra och Mama Said tänker och jobbar. Det gör utbildningen mer verklighetsnära och intresse/fokus är lättare att hålla på topp. Att ha ett exempelföretag (jag har mitt eget) man jobbar med är väldigt värdefullt, eftersom det som lärs ut direkt måste omsättas i verkligheten. Ingen ”korvstoppning” som är lätt att glömma bort en månad efter att utbildningen är genomförd. Livesändningarna och kommunikationen i FB-gruppen är toppen. Bra att kunna ställa frågor och få dem förklarade live istället för i text. Att live-sändningen sker vid olika tidpunkter - jättebra! (själv passar det mig bäst med 19.00 så jag tackar för att det alternativet finns). Det är kul och intressant att ha möjligheten att dela svårigheter och erfarenheter med de andra kursdeltagarna. Att få en riktig person bakom FB-bilden, med den rörliga presentationen var trevlig. (Och en utvecklande erfarenhet för mig!) ;) ”

Heléne Tuvesson

“Jag är så nöjd med kursen! Superpedagogisk, tydlig, helt relevant kunskap och med bra stöd av kursledaren. Väl investerade pengar! Jag rekommenderar nu mina branschkollegor och vänner att gå den.”

Bianca Brandon Cox