Pris: 9 990 SEK exkl. moms (12 487.50 SEK inkl. moms)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Social Media Creative

 I det här erbjudandet ingår:

  • Social Media Creative

För att dela upp din betalning eller betala via Klarna klicka på den rosa "Klarna Express Checkout"-knappen här intill. 

Du får ett mail med inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen så fort du har registrerat dig. Du kommer också få ett mail skickat till dig med all nödvändig information, samt ett kvitto där momsen är specificerad.

Nu kör vi! 👏


 

Se vad tidigare elever tycker ⬇️

Jag hittade Social Media Academy via en bekant som precis hade börjat och tyckte att det skulle passa mig. Det jag gillar med utbildningen är att den är tydligt strukturerad och väldigt lätt att förstå vilket hjälpte mig jättemycket eftersom jag började från noll. Jag hade ingen erfarenhet alls från att jobba med sociala medier. Upplägget med FB gruppen som stöttar varandra och delar med sig utav sina egna erfarenheter är också ett fantastiskt komplement! Love it.

Sigurd Wodlén Ödman

Social Media Academy är en superbra kurs och värd varenda krona! 😊 Att ha gått den kursen har öppnat upp nya dörrar för mig. Kursen är välstrukturerad, enkel att förstå men går ändå på djupet på ett sätt som man inte hittar när man söker runt eller kollar på Yotutube. Alexandra och hennes team är väldigt trevliga att ha att göra med. 🙏

Ellika Selfjord