Pris: 12 490 SEK exkl. moms (15612,50 SEK inkl. moms)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Social Media Academy - August Summer Camp

Det här är en intensivutbildning för dig som vill bli Social Media Manager eller som vill jobba med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå. Utbildningen passar också för dig som driver ett eget företag och som vill jobba med era sociala medier.

Under utbildningens gång har du, genom en VIP-grupp på Facebook, nära kontakt med dina kurskamrater samt med utbildningsledaren Alexandra Bylund.

När du köper utbildningen och väljer att betala hela summan med kort så får du även en fullprisbetalnings-bonus som innehåller Diplomering.

Intensivutbildningen pågår från 1-31 augusti (men om du skulle behöva mer tid så har du tillgång till allt material i ett år)!


 

Måste säga att denna utbildning har varit fantastisk. Jag har verkligen hittat något som jag vill bygga vidare på kring sociala medier och som jag alltid drömt om. Min kreativitet har verkligen kommit tillbaka med fullt ös efter ett långt uppehåll. Så tack för ert jobb och för att ni finns!

Heidi Karlsson

Tack vare mitt diplom har jag nu fått rollen Social Media Manager på nya jobbet!

Linda Lindwall

Genomgående under hela utbildningen slogs jag av hur proffsigt upplägget är. Tydligt, strukturerat och verkligen så enkelt att förstå. Tacksam att jag gick just din utbildning Alexandra!!

Maria Lennberth

Kan intyga att denna utbildning är KANONBRA!! Jag köpte den i våras och är SÅÅ himla nöjd och glad över att jag gjorde det!! TACK TACK TACK till dig Alexandra och ditt grymma team!! 🙏🌟🥇❤️❤️❤️

Linda Thörn