Pris: 12 690 SEK exkl. moms (15 862,50 SEK inkl. moms)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
 

Social Media Academy

För att dela upp din betalning eller betala via Klarna:

Klicka på den rosa "Klarna Express Checkout"-knappen här intill. 

OBS! När du ska betala med Klarna kan det se ut som att köpet genomförs INNAN du har valt hur du vill betala. Det är först när du identifierar dig med BankID som du kan få ett förslag på olika betalningsalternativ så köpet går alltså INTE igenom bara för att du legitimerar dig med BankID. 

För att se tydliga instruktioner om hur det går till när du ska betala med Klarna — klicka här! 

I det här erbjudandet ingår:

  • Social Media Academy
  • Sociala medier strategi-kit och Contentplan-mall
  • DIPLOMERING Social Media Manager! 👩‍🎓

Så fort du har registrerat dig och betalt får du tillgång till utbildningen. Du kommer också få ett mail skickat till dig med all nödvändig information, samt ett kvitto där momsen är specificerad.

Nu kör vi! 👏

 

Se vad tidigare elever tycker ⬇️

Alexandra Bylunds två utbildningar är de BÄSTA utbildningar jag någonsin gått. 😍👏 Att jag känner så beror på att jag att jag dels tyckte de var enkla att förstå, väldigt pedagogiskt upplägg samt innehåll och förklaringar från verkligheten! Sen att de har gett mig ett helt nytt yrke är ju bara gåshud!! 🙌😍

Maria Lennberth

Social Media Academy är en superbra kurs och värd varenda krona! 😊 Att ha gått den kursen har öppnat upp nya dörrar för mig. Kursen är välstrukturerad, enkel att förstå men går ändå på djupet på ett sätt som man inte hittar när man söker runt eller kollar på Yotutube. Alexandra och hennes team är väldigt trevliga att ha att göra med. 🙏

Ellika Selfjord

Jag hittade Social Media Academy via en bekant som precis hade börjat och tyckte att det skulle passa mig. Det jag gillar med utbildningen är att den är tydligt strukturerad och väldigt lätt att förstå vilket hjälpte mig jättemycket eftersom jag började från noll. Jag hade ingen erfarenhet alls från att jobba med sociala medier. Upplägget med FB gruppen som stöttar varandra och delar med sig utav sina egna erfarenheter är också ett fantastiskt komplement! Love it.

Sigurd Wodlén Ödman